НОВОСТИ

Посета министра одбране Милоша Вучевића Војнотехничком институту

04.09.2023

Посета министра одбране Милоша Вучевића Војнотехничком институту

Министар одбране Милош Вучевић, пожелео je добродошлицу новопримљеним лицима (53 лица), и изразио је задовољство због појачања које је Војнотехнички институт добио у најважнијем сегменту, тј. људским ресурсима. „Није мала ствар, данас на слободном тржишту које је врло конкурентно, бити атрактиван и добити нове људе, који доносе неку нову енергију, заједно са људима који овде раде годинама, деценијама и који су покретачка снага Војнотехничког института“, истакао је министар Вучевић.
Такође, министар Вучевић је, на велико задовољство свих запослених, саопштио да је усвојено и повећање плате у износу од 25%, које ће значајно да побољша положај запослених Војнотехничког института. Он је изразио уверење да припадници разумеју значај свега  што нас окружује, као и велику одговорност Војнотехничког института у овим турбулетним временима. „У приватном сектору материјални положај је можда бољи, али у приватном сектору не постоје могућности које пружа Војнотехнички институт. Можда приватна компанија може да пружи веће плате, али не може да омогући рад на сложеним пројектима и то разликује државу од свих других субјеката“, такође је нагласио министар одбране.
Миистар Вучевић је поручио припадницима Војнотехничког института да ће наставити да се бори за још бољи стандард и  услове рада у тој институцији, али је нагласио и да ће отаџбина бити поносна на све што они раде за њу.
Приликом данашње посете, министар Вучевић је обишао део капацитета ВТИ и том приликом разговарао са запосленима и уверио се у стручност и професионалност ове научноистраживачке институције.

ОСТАЛЕ НОВОСТИ

Сајам запошљавања, пракси и стипендија – Машински факултет

24.11.2023

Сајам запошљавања, пракси и стипендија – Машински факултет

На Машинском факултету Универзитета у Београду, ...

20.09.2023

Конкурс за доделу 44 студентске стипендије

Министарство одбране Републике Србије расписало ...

Војнотехнички институт освојио златну медаљу на „BUSINESS RUN“ трци у Нишу

07.09.2023

Војнотехнички институт освојио златну медаљу на „BUSINESS RUN“ трци у Нишу

Војнотехнички институт је учествовао на трећој ...

СТРАНА:1/35
>
 
1
2
3
4
5
ИДИ НА СТРАНУ: