НОВОСТИ

Промоција јавног конкурса за стипендирање и запошљавање у ВТИ

10.07.2020

Промоција јавног конкурса за стипендирање и запошљавање у ВТИ

Поштовани,

Обавештавамо вас да је Војнотехничком институту у Београду и Техничком ремонтном заводу у Крагујевцу, при Министарству одбране Републике Србије, одобрен јавни конкурс за доделу 34 студентске стипендије у школској 2020/2021. години - за 14 студената мастер и 20 студената основних академских студија – из области машинског инжењерства, као и електротехничког и рачунарског инжењерства.

Конкурс је расписан за студенте основних академских студија четврте године факултета из области индустријског инжењерства и инжењерског менаџмента и студенте треће или четврте године факултета из области електротехничког и рачунарског инжењерства. 
Висина студентске стипендије у школској 2020/2021. години је за студенте мастер студија 50.000 динара, за студенте четврте године 40.000 динара, а за студенте треће године основних студија 35.000 динара.

Конкурсом је предвиђено да стипендисти по завршетку студија добију запослење у Министарству одбране, у својству цивилних лица, а њихова будућа радна места налазе се у Војнотехничком институту у Београду и Техничком ремонтном заводу у Крагујевцу.

На овај начин Министарство одбране охрабрује највредније и најталентованије студенте да своје знање и таленат усмере у развој и унаспређење одбрамбених способности своје земње. Војна индустрија је већ вековима носилац технолошког развоја, а изазов нове генерације је да настави пут успеха ка врху савремених технологије. Учествовати у развоју Војске Србије је важна животна мисија, а не само обичан посао.

Конкурс је отворен до 31. октобра 2020. године.

Више информација о наведеном конкурсу можете видети на овом линку

ОСТАЛЕ НОВОСТИ

Сајам запошљавања, пракси и стипендија – Машински факултет

24.11.2023

Сајам запошљавања, пракси и стипендија – Машински факултет

На Машинском факултету Универзитета у Београду, ...

20.09.2023

Конкурс за доделу 44 студентске стипендије

Министарство одбране Републике Србије расписало ...

Војнотехнички институт освојио златну медаљу на „BUSINESS RUN“ трци у Нишу

07.09.2023

Војнотехнички институт освојио златну медаљу на „BUSINESS RUN“ трци у Нишу

Војнотехнички институт је учествовао на трећој ...

СТРАНА:1/35
>
 
1
2
3
4
5
ИДИ НА СТРАНУ: