НОВОСТИ

Војнотехнички институт отвара јавни конкурс, ради попуне истраживачких места

01.11.2017

Војнотехнички институт отвара јавни конкурс, ради попуне истраживачких места

Војнотехнички институт, истраживачко-развојна установа при Министарству одбране Републике Србије отвара јавни конкурс, ради попуне истраживачких формацијских места, за пријем 39 (тридесет девет) лица у радни однос на неодређено време. Сви детаљи конкурса се могу видети овде .

Војнотехнички институт нуди посао у струци инжењерима машинства, електротехнике и технолошко-металуршког факултета, који су спремни да раде у динамичном окружењу развојно-истраживачких тимова у области наоружања и војне опреме, уз еминентне стручњаке из предметних области. Осим усавршавања у струци, Војнотехнички институт пружа јединствену прилику за практичан рад у једној од 24 савремене лабораторије, од којих већина превазилази само војни значај, јер су јединствене у Републици Србији. Поред плата, посао инжењера додатно је стимулисан бесплатним школовањем и усавршавањем, како у земљи тако и у иностранству, што истраживачима омогућава континуално праћење најсавременијих трендова развоја наоружања и војне опреме.

Kонкурс је у „Службеном гласнику РС“ објављен дана 27.10.2017. године, а у дневном листу  „Политика“ дана 28.10.2017. године и биће отворен 30 дана.

Напомињемо да ће од 01. новембра током трајања конкурса, заинтересовани кандидати моћи да присуствују консултацијама, сваког уторка од 12 до 14 часова на адреси Војнотехничког института (Ратка Ресановића 1, 11030 Жарково – Београд), где ће поближе моћи да се упознају са системом и условима рада у ВТИ, лабораторијама, текућим пројектима и критеријумима конкурса.

ОСТАЛЕ НОВОСТИ

Сајам запошљавања, пракси и стипендија – Машински факултет

24.11.2023

Сајам запошљавања, пракси и стипендија – Машински факултет

На Машинском факултету Универзитета у Београду, ...

20.09.2023

Конкурс за доделу 44 студентске стипендије

Министарство одбране Републике Србије расписало ...

Војнотехнички институт освојио златну медаљу на „BUSINESS RUN“ трци у Нишу

07.09.2023

Војнотехнички институт освојио златну медаљу на „BUSINESS RUN“ трци у Нишу

Војнотехнички институт је учествовао на трећој ...

СТРАНА:1/35
>
 
1
2
3
4
5
ИДИ НА СТРАНУ: